Sikre tests til små priser

EasytestTakket være den nyudviklede DNA-teknik er det blevet meget billigere at fastslå faderskab og andre slægtskabe, men fremfor alt er det blevet meget sikrere. Vi garanterer en sandsynlighed på mindst 99,9% hvis kun fader og barn testes og 99,999% hvis moderen deltager i testen. Oftest bliver sandsynligheden meget større. Hvis det viser sig at en testet mand ikke er biologisk fader til et testet barn, er sandsynligheden 100% selvom moderen ikke deltager i testen. Bemærk at vi analyserer alle tests to gange, for at udelukke fejlinformation under analyseprocessen. Hvis begge prøver ikke viser identisk resultat, tages det om. Du kan altså stole på vores tests. Laboratoriet garanterer at alle resultater er 100% rigtige.
Trods den høje kvalitet kan vi tilbyde vore DNA-tests til Danmarks laveste priser. Kun 1189 for vores faderskabstest! I det indgår alt, også test af moderen, hvilket ikke er strengt nødvendigt, men giver en øget sikkerhed. Ingen skjulte afgifter eller gebyrer tilkommer.

Prøven er nem at tage. Du skraber indersiden af kinden med de testpinde der ligger i testkittet, fire prøvepinder pr.person. Der medfølger en udførlig forklaring, der er nem at forstå. Når testen er taget skal pindene lufttørre i mindst 20 min. og derefter lægges i en frankeret kuvert, der sendes retur til os. Du vil normalt have svaret efter 7-11 hverdage. Hurtigare leverance kan fås med et extragebyr. Postgangen er det der tager længst tid, selve analysen af et faderskabs- og et søskendetest tager kun 2 dage. Øvrige tests tager som regel lidt længere tid, ligesom de så kalde alternative tests. Læs mere om dette under fanen Alternativ test.

Klik på testene for at få mere information.Anbefal denne side

Vil du vise en god ven denne side? Udfyld formularet forneden, så sender vi en email med en link til siden!