Søskendetest

SøskendetestEn søskende test giver normalt ikke det samme sikre resultat som en faderskabs- eller moderskabs test. Dette skyldes de genetiske love og ikke testens kvalitet. Hvis et søskendepar deler et usædvanligt DNA- mønster, bliver resultatet meget sikkert. Men hvis det fælles DNA-billede er ganske almindeligt, giver det et mindre sikkert svar. Desværre kan resultatet ikke forudsiges. Det er dog muligt at forbedre oddset. Vi anbefaler stærkt at de kendte forældre lader sig teste, ligesom vi anbefaler at yderligere søskende, såfremt de findes, også lader sig teste. Resultatet kan også suppleres med et Y DNA-test, som vil give svar på om de mandlige testpersoner tilhører den samme faderslinie. Hvis det er brødre, altså kun mandlige testpersoner, anbefaler vi en Y-STR DNA-test i stedet for en søsksende test. Tilsvarende test for moderslinien er en Mitokondriellt DNA-test, og kan udføres både på kvinder og sønner. Mitokondriellt DNA viderføres dog ikke af mænd.

En søskende test omfatter test af både hel- og halvsøskende og koster kun 1539 kroner.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-test, f eks tandbørste eller lommetørklæde: 589 kroner pr test.
  • Yderligere en person, f eks yderligere et barn, farfar eller fader/moder: 599 pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenrigs: 99 kroner pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til én adresse indgår naturligvis i grundpriset for en søskendetest.
  • Ekspresleverance hvor forsendelsen kan spores. FedEx til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 195 kr.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle faderskabstests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 1539 kroner!Anbefal denne side

Vil du vise en god ven denne side? Udfyld formularet forneden, så sender vi en email med en link til siden!