Genetisk rekonstruktion

Hvis den formodede fader ikke kan testes, kan vi i stedet tilbyde en "genetisk rekonstruktion". I stedet for at teste faderen, kan man teste nære slægtninge til faderen. Til en genetisk rekonstruktion behøves en DNA-prøve fra barnet og mindst to slægtninge til faderen. Til nær slægtning regnes et søskende (altså en farbror til barnet) eller en biologisk forælder (farmor eller farfar til barnet).

For at udføre en genetisk rekonstruktion kræves der avancerede analysemetoder. Hvis kun to nære slægtninge til faderen deltager i testen, skal barnets moder også deltage i testen. Hvis moderen ikke kan testes, kræves der tests fra mindst tre nære slægtninge til den formodede fader.

Kontakt os og få gratis vejledning.

info@easytest.dk

Test af 1 barn og moder og to nære slægtninge til formodet fader eller test af 1 barn og tre nære slægtninge til formodet fader, kun 3989 kroner.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-test, f eks tandbørste eller lommetørklæde: 589 kroner pr test.
  • Yderligere en person, f eks yderligere et barn: 599 pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenrigs: 95 kroner pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til én adresse indgår naturligvis i grundpriset for en faderskabstest.
  • Ekspresleverence hvor forsendelsen kan spores. FedEx til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 195 kr.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle faderskabstests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 3989 kroner!Anbefal denne side

Vil du vise en god ven denne side? Udfyld formularet forneden, så sender vi en email med en link til siden!