Kriminaltekniske analyser/Utroskabstest

Vores så kaldet utroskabstest hviler på DNA-analyser som udføres af laboratoriets forensic-afdeling.

Hvis partneren finder mistænkelige pletter i f.eks undertøj, bind eller lagener kan man lade dette analysere. Den DNA-profil vores laboratoruim får frem, viser om pletterne stammer fra en mand eller en kvinde. For at udelukke kæreste, bofælle etc. vedlægges et kindafskrab fra denne, til DNA-analyse. Dette er referencetesten.

Hvis der findes en DNA-profil der ikke er i overensstemmelse med referencetesten, kan man konstatere at pletterne ikke stammer fra testpersonen.

Men en DNA-profil er selvfølgelig ikke ensbetydende med at en navngiven person er fundet. Vi kan analysere prøver fra formodede personer for at finde et match. Vi kan også analysere alternative DNA-prøver, som f.eks tandbørster, tyggegummi, cigaretskodder m.m.

Vi kan ikke garantere at vi finder noget analysérbart DNA i det indsendte materiale, men vi garanterer at vi gør vores yderste for at finde det DNA som eventuelt findes. Hvis vi ikke finder noget kan man supplere med nyt material mod en mindre afgift. Opbevar materialet tørt og luftigt i papir, ikke i plastic da DNA´et da kan angribes af mug og derved ødelægges. Hvis materialet er fugtigt, skal det lufttørres i mindst en time, eller til det er tørt, før det lægges i vores testkuvert, en ren papirkuvert eller i en ren papirpose.

Vi kan ikke returnere materiale der er analyseret. Hvis det er større ting der skal analyseres, f.eks et lagen, klippes pletten ud. Brug plastic handsker eller rene plastposer på hænderne, for at undgå direkte berøring.

I de fleste tilfælde af utroskabsanalyser finder vi intet mistænkeligt.

En forensic/utroskabstest koster 2489 kroner for en alternativ DNA-prøve og en referencetest taget med vores testpinde. Vi udfører naturligvis alle slags kriminaltekniske analyer. Kontakt os for mere information.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-prøve, f eks tandbørste eller lommetørklæde: 589 kroner pr test.
  • Expressleverans hvor forsendelsen kan spores. FedEx til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 195 kr.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle tests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 2489 kroner!Anbefal denne side

Vil du vise en god ven denne side? Udfyld formularet forneden, så sender vi en email med en link til siden!