Moderskapstest

ModerskabstestNøjagtig den samme test som faderskabstesten, men i stedet for faderen tester vi her moderen. Resultatet bliver sikrere hvis faderen deltager, men det er ikke strengt nødvendigt. Vi garanterer en sandsynlighed på mindst 99,999% hvis begge forældre lader sig teste, sammen med barnet. Hvis kun moder og barn testes, garanterer vi et svar med en sandsynlighed på mindst 99,999%. Hvis moderen udelukkes som biologisk moder, er resultatet 100% sikkert. De samme undtagelser som ved en faderskabstest gør sig gældende, se under Faderskabstest. Test af moder og ét barn indgår i priset. Pris for en moderskabstest: kun 1599 kroner.

Tillæg:

  • Alternativ DNA-prøve, f eks tandbørste eller lommetørklæde: 589 kroner pr test.
  • Yderligere en person, f eks yderligere et barn, farfar eller (anden) alternativ moder: 599 pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenrigs: 95 kroner pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til én adresse indgår naturligvis i grundpriset for en moderskabstest.
  • Ekspresleverence hvor forsendelsen kan spores. FedEx til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 195 kr.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle faderskabstests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 1599 kroner!Anbefal denne side

Vil du vise en god ven denne side? Udfyld formularet forneden, så sender vi en email med en link til siden!