Faderskabstest

PappatestVores mest almindelige test. En faderskabstest viser om en mand er biologisk fader til et barn, eller ej. Det er nok at teste fader og barn. Resultatet bliver dog sikrere hvis moderen også deltager, men det er ikke strengt nødvendigt. Vi garanterer en sandsynlighed på mindst 99,999% hvis begge forælder testes sammen med barnet. Hvis det kun er fader og barn der testes, garanter vi en sandsynlighed på mindst 99,9%. Hvis faderen udelukkes som biologisk fader, dvs ikke kan være barnets far, er resultatet 100% sikkert, uanset om moderen har deltaget i testen eller ej. Den eneste undtagelse fra disse sandsynligeds beregninger er i de yderst sjældne tilfælde, hvor en mutation er til stede, eller hvis faderen er en nær slægtning til den testede fader.

Test af fader, moder og et barn indgår i priset, der er Danmarks laveste: kun 1189 kroner!

Tillæg:

  • Alternativ DNA-test, f eks tandbørste eller lommetørklæde: 589 kroner pr test.
  • Yderligere en person, f eks yderligere et barn, farfar eller (anden) alternativ fader: 599 pr person.
  • Ekstra testpakke. Hvis du vil have testen delt og sendt til forskellige adresser, også udenrigs: 99 kroner pr ekstra pakke eller adresse. En testpakke til én adresse indgår naturligtvis i grundpriset for en faderskabstest.
  • Ekspresleverence hvor forsendelsen kan spores. FedEx til laboratoriet er ca. 4 dage hurtigere end normal postgang. Ekspresafgift 195 kr.

Vores laboratorium; DDC, er USAs mest betroede laboratorium, der udfører mere end 75% af alle private faderskabstests i USA. Alle faderskabstests dobbelt kontrolleres. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-certificerede for sikkerhed og pålidelighed. Her kan du se en liste på alle certificeringer.

Bestil nu for kun 1189 kroner!Anbefal denne side

Vil du vise en god ven denne side? Udfyld formularet forneden, så sender vi en email med en link til siden!