Verdens mest kendte DNA-laboratorium

Vi er meget glade - og stolte - over vores samarbejde med DDC, USAs og verdens mest velrenommerede DNA‑laboratorium. DDC udfører 75 % af alle private faderskabstests i USA og har hidtil udført over en million DNA - tests. DDC, som er det eneste DNA‑laboratorium der klarer 16 akkrediteringsinspektioner med perfekt resultat, benyttes ofte ved komplicerede sager og ved sager der har mediers bevågenhed, som da domstolen i Californien skulle afgøre hvem der var biologisk fader til den afdøde Anna Nicole Smiths datter, Danielynn. De fleste populære TV‑programmer i USA benytter DDC, bl.a Dr Phil og Maury Show.Her er listen over alle de populære radio og Tv programmer, der benytter vores laboratorium. Hvorfor skal du nøjes med mindre, i så vigtig en sag?

Trygt og billigt

Ved at lade os udføre din DNA-analyse får du al den kundskab og kompetence som vi og et af verdens førende DNA-laboratorium tilbyder. Men det er ikke kun faderskabstester som DDC har i sit program. De tilbyder al slags DNA-tests, inclusive ancestry-tests, der viser dit ophav og derfor kan anvendes i slægtsforskning.

Da vores test introduceredes på det Skandinaviske marked 2005, halverede vi prisen på DNA-tests. Siden da har vi kunnet sænke priserne yderligere, trods at vi tilbyder højt kvalificerede analyser med mindst 16 markører og DDCs dobbeltanalyse garanti. Alle tests analyseres dobbelt for at garantere et 100% rigtigt resultat. Her kan du læse mere om laboratoriet (på engelsk).

Hurtigt og sikkert svar

Du får resultatet hurtigt. Normalt har du resultatet indenfor 6-10 arbejdsdage, efter at vi har modtaget dine tests. Mod et gebyr kan svaret fås endnu hurtigere. Den normale analysetid for et faderskabs- og et søskende test er 2 dage. Rapporten fra DDC er på engelsk, men du får både resultat og forklaring også på dansk.

Tag en rundtur

Overbevis dig selv om at vi står for kvalitet, sikkerhed og service. Tag en rundtur på DDC ved at klikke på billedet herunder (Engelsktalende).Anbefal denne side

Vil du vise en god ven denne side? Udfyld formularet forneden, så sender vi en email med en link til siden!